hoge gevoeligheid

geaard en op weg naar je spirituele Hart

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest

Echte hindernissen: Individuele Energetische Toxines, doe er iets mee!

Bij het ervaren van moeilijkheden in het leven zijn er wel degelijk echte hindernissen. Hindernissen die meer met de (energetische) constitutie van een persoon te maken hebben.
De echte hindernis bij het oplossen van persoonlijke moeilijkheden in het leven kunnen Individuele Energetische Toxines (IET) zijn. Helaas is dit feit op het moment van schrijven nog niet zo bekend. Als TFT therapeut kom ik deze IET’s bij cliënten vaker tegen. 
Een veelheid van emotioneel-psychische problemen is oplosbaar met gebruik van Thought Field Therapy (TFT), waaronder angsten, onrust, trauma’s en andere zaken.
Het is in de praktijk gebleken dat er mensen zijn die een angst, onrust, blokkade e.d. niet kunnen overwinnen. Daar zijn dan redenen voor. Het blijkt dan dat er producten worden gebruikt in het leven van een cliënt die er voor zorgen dat een probleem niet opgelost kan worden. Of dat een IET na oplossing van het probleem er voor zorgt dat een probleem terugkomt. In het product zit dan iets dat een Individuele Energetische Toxine is. Op de TFT website kun je hier meer over lezen. Pas nadat een cliënt heeft besloten dat product niet meer te gebruiken kan een behandeling succesvol worden. Let wel op. Dit geldt voor elke normalerwijs effectieve psychotherapeutische therapie. De onderkenning van Individuele Energetische Toxines maakt TFT onder meer zo krachtig. In mijn praktijk komen voornamelijk mensen die (hoog) sensitief zijn. Normaal komen Individuele Energetische Toxines - die dus een echte blokkade opleveren - niet zo veel voor. Omdat hoog gevoelige mensen nu eenmaal hoog gevoelig zijn komen Individuele Energetische Toxines bij hen meer voor dan gebruikelijk. Dit wil overigens niet zeggen dat als je hoog gevoelig bent, je dan ook gevoelig bent voor een IET. Nee. Het wil zeggen dat de kans dat een hoog gevoelig persoon last heeft van een IET groter is dan bij mensen die minder gevoelig zijn.
Als je als hoog gevoelig persoon één of meerdere emotioneel-psychisch problemen ervaart en die niet kunt oplossen, ga dan naar een therapeut die over Individuele Energetische Toxines kennis heeft. TFT therapeuten zijn in ieder geval op de hoogte van het bestaan van Individuele Energetische Toxines. Als dat een rol speelt bij je probleem, dan kun je het probleem echt gaan overwinnen.