hoge gevoeligheid

geaard en op weg naar je spirituele Hart

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest

 

Individuele begeleiding

Het leren omgaan met hoge gevoeligheid wordt aangeboden in een individueel traject. In de intake wordt een vragenlijst ingevuld, de persoonlijke levensgeschiedenis besproken en een plan op maat gemaakt.

Daarna volgen bijeenkomsten waarin vaak eerst een aantal emotionele belemmeringen worden aangepakt.  De technieken die hiervoor gebruikt worden zijn therapeutische, coachingsgerichte oefeningen naast de ontwikkelde hoge gevoeligheidsoefeningen die zijn ontstaan (sinds 2003) in het werken met (hoog) gevoelige mensen. De hoge gevoeligheidsoefeningen leiden onder andere naar het spirituele Hart.

Door het individuele traject heeft de cliënt het voordeel dat de stof optimaal is afgestemd op de persoon. Als de oefeningen zijn geleerd  kunnen ze jou gedurende het gehele leven ondersteunen!

Omdat het een individueel traject betreft wordt er per consult een geldelijke vergoeding gerekend. De nota kan bij de aanvullende ziektekostenverzekering worden gedeclareerd voor een gedeeltelijke of gehele vergoeding.